Epiploseto

Όροι Χρήσης

- Εταιρία

Η ιστοσελίδα www.epiploseto,gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης επίπλων και προιόντων οικιακού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού μέσω του Διαδικτύου, της ελληνικής εταιρίας Παπαδόπουλος Περικλής με ΑΦΜ 128924572, ΔΟΥ:Ιωνίας Θεσσαλονίκης, με δραστηριότητα την "Κατασκευή και Εμπορία επίπλων". Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

- Επιστροφές προϊόντων-υπαναχώρηση

Για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε κατά τη στιγμή παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση του πωλούμενου προϊόντος και το άθικτο της συσκευασίας του, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα, όπως εσφαλμένη αποστολή προϊόντος, σπασμένο προϊόν, ελλιπή εξαρτήματα, κλπ. Επιστροφές των προϊόντων τα οποία έχουν πωληθεί μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας προβλέπονται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στο κατάστημα ή στους προμηθευτές αυτού, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν το κατάστημα.

Σε περίπτωση αναιτιόλογητης  υπαναχώρησης, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη όπου αναλαμβάνει τον τρόπο και το κόστος μεταφοράς απο την έδρα του μέχρι την έδρα μάς ή όπου του υποδείξουμε κατοπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Αποστολή προϊόντων απο επιστροφή, όπου τα μεταφορικά είναι με χρέωση παραλήπτη, δεν γίνεται αποδεκτή και δεν παραλαμβάνεται.

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη και για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται έπειτα απο συνεννόηση μαζί μας.

 

Δεν θα υπάρχει το δικαίωμα αναιτιόλογητης  υπαναχώρησης:

- Στην περίπτωση που κάποια παραγγελία έχει ολοκληρωθεί ή έχει δοθεί προκαταβολή (με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής) και εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας "κατόπιν παραγγελίας" ή "παράδοσης σε 4-10 ημέρες", επίσης ειδικές παραγγελίες που κατασκευάστηκαν ή παραγγέλθηκαν αποκλειστικά για εσάς όπως σαλόνια - έπιπλα ειδικών διαστάσεων ή χρωματισμών, μοριοσανίδες - MDF ολόκληρες ή τεμαχισμένες και ότι άλλο σχετικό, 

- Στην περίπτωση ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής κράτησης προϊόντος, χωρίς πληρωμής προκειμένου αυτό να το αγοράσει από την έδρα μας, καθώς η συναλλαγή αυτή δεν είναι πώληση εξ αποστάσεως, στην οποία και μόνο εφαρμόζεται το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης του πελάτη.

Εγγύηση - Σέρβις - Λεπτομέρειες Παραγγελιών

Τα είδη που βλέπετε στο ηλ. κατάστημα ανήκουν σε δύο κατηγορίες:

 

1) προϊόντα που προμηθευόμαστε από κάποιο προμηθευτή

εδώ οι εκάστοτε εγγύησεις και τα χρονικά τους περιθώρια αναφέρονται σε κάθε προϊόν μέσα στην περιγραφή του.

στα προϊόντα  που δεν αναφέρεται στην περιγραφή τους κάποιο  χρονικό περιθώριο εγγύησης , σημαίνει ότι δεν καλύπτονται απο κάποια εγγύηση.

στα προϊόντα  που αναφέρεται στην περιγραφή τους κάποιο  χρονικό περιθώριο εγγύησης , η εγγύηση καλύπτει το κόστος επιδιόρθωσης και όχι το κόστος μεταφοράς που επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

 

2) σε προϊόντα δικής μας κατασκευής

στην πρώτη κατηγορία

Όλα τα προϊόντα ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (είναι όλα τα έπιπλα που έχουν το σήμα "Ελληνικής κατασκευής") συνοδεύονται από εγγύηση και αυτά που είναι κατασκευής μας έχουν και δωρεάν υπηρεσία σέρβις.

- Η εγγύηση για όλο το χρονικό διάστημα που ισχύει, καλύπτει κατασκευαστικά - τεχνικά προβλήματα που εμφανίστηκαν μετά την αγορά τους και ο τεχνικός μας κρίνει πως είτε:

1) έγιναν κατά την διαδικασία παραγωγής τους είτε
2) οποιαδήποτε άλλη αιτία όπως για παράδειγμα τυχόν ελαττωματική 1η ύλη (κόλλα - βίδες - αφρολέξ κ.ο.κ.) για οποιαδήποτε θέμα σας προβληματίσει, ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, ζητήστε να μιλήσετε με κάποιον τεχνικό και αυτός θα φροντίσει να προβούμε στην όποια επίλυσή του πιθανού προβλήματός σας.

Στην 1η περίπτωση ισχύει το χρονικό περιθώριο της εγγύησης που σας δώσαμε κατά την παραγγελία σας

Στην 2η περίπτωση ισχύει το χρονικό περιθώριο της εγγύησης που μας δίνει η κάθε προμηθεύτρια εταιρεία κάθε 1η ύλη (για παράδειγμα άλλα υφάσματα έχουν 1 χρόνο εγγύηση και άλλα 3 χρόνια εγγύηση).

Το κόστος των μεταφορικών το καλύπτει η εγγύηση των προϊόντων για τους πρώτους 3 μήνες από την ημέρα της αγοράς. για όλα τα επόμενα χρόνια το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

- Η δωρεάν υπηρεσία σέρβις ισχύει για όλα τα έπιπλα κατασκευής μας και όπου αλλού αναγράφεται και σας δίνει το δικαίωμα να επιδιορθώσετε δωρεάν έπιπλα που χτυπήσατε κατά λάθος ή γρατζουνίσατε κ.ο.κ. το κόστος της επιδιόρθωσης είναι δωρεάν εφ όσον 1) δεν ξεπερνάει το 30% της αξίας του προϊόντων, εάν η ζημιά ξεπερνάει αυτό το κόστος, τότε επιβαρύνεται ο πελάτης την διαφορά, 2) είναι δυνατή η επιδιόρθωση και δεν επιβάλλεται αντικατάστασης του προϊόντος, 3) δε χρειάζεται λούστρο, δηλαδή θα επιδιορθώσουμε το χτύπημα, αλλά θα υπάρχει ανάλογη επιβάρυνση εάν χρειαστεί να λουστραριστεί (αφορά λουστραρισμένα έπιπλα μόνο), 4) δε χρειάζεται γδύσιμο - ντύσιμο ταπετσαρίας, ή αλλαγή αφρολέξ στη περίπτωση αυτή θα επιδιορθώσουμε το χτύπημα του σκελετού, αλλά θα υπάρχει η ανάλογη επιβάρυνση για αγορά υφάσματος (εάν χρειαστεί) - ραφτικά και τοποθέτηση αυτού, 5) δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει το δικαίωμα αυτό για την ίδιο προϊόν, κάθε προϊόν μετά την χρήση του δωρεάν σέρβις χάνει το δικαίωμα επαναχρησημοποίησής του δωρεάν, αλλά η εγγύηση ποιότητας του ισχύει κανονικά ανεπηρέαστα.

Στη Δωρεάν επιδιόρθωση - αντικατάσταση δεν εμπεριέχονται παρεμφερή προϊόντα του επίπλου σας, όπως μηχανισμοί (ολόκληρο σετ ή τμηματικά) ντουλάπας – συρταριών και κρεβατιών, χερούλια ή πόμολα, ποδαρικά και ότι άλλα εξάρτηματα συνοδεύονται με αυτά. Όλα τα προαναφερθέντα  καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων – προμηθευτών.

Το κόστος των μεταφορικών σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

-  προς γνώση του πελάτη μας. Οι αποχρώσεις της φωτογραφίας κάθε προϊόντος δεν μπορούν και δεν  έχουν 100% απεικόνιση του πραγματικού χρώματος. Γι αυτό σε κάθε προϊόν βάζουμε και λεπτομέρειες κοντινού πλάνου κάθε ξύλου προς βοήθειά σας. Είμαστε διαθέσιμοι στο κατάστημά μας να σας δείξουμε από κόντα ότι χρειαστείτε προς αποφυγήν πιθανών παρερμηνεύσεων των αποχρώσεων. Έπισης τα χερούλια από παρτίδα σε παρτίδα, σε ελάχιστες περιπτώσεις, ενδέχεται να είναι διαφορετικά από της φωτογραφίας ανάλογα την διαθεσιμότητα και λόγω της πολύ μεγάλης αποθήκης δεν είναι δυνατό να αλλάξει η φωτογραφία σε τέτοια περίπτωση.

- Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

- Γενικά περί όρων και προϋποθέσεων χρήσης

Εάν κάποιος από τους ανωτέρω όρους και προϋποθέσεις χρήσης κριθεί μη νόμιμος, άκυρος ή μη εκτελεστός, ο συγκεκριμένος όρος θα θεωρείται σα να μην έχει γραφεί, δίχως όμως να επηρεάζεται η εκτελεστότητα και εγκυρότητα των υπόλοιπων όρων. Το κατάστημα δύναται οποιαδήποτε στιγμή να τροποποιήσει οποιονδήποτε ή το σύνολο των όρων και προϋποθέσεων χρήσεως που περιλαμβάνονται στο παρόν και οι χρήστες θα θεωρείται ότι έχουν ειδοποιηθεί και ότι δεσμεύονται από τις αλλαγές από τη στιγμή που αυτές θα εμφανισθούν στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να διαγράψει υλικό της ιστοσελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.

- Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι εν λόγω όροι και προϋποθέσεις χρήσης καθώς και η χρήση αυτής της ιστοσελίδας θα διέπονται από τους νόμους της Ελλάδος. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφορά που σχετίζεται με την παρούσα ιστοσελίδα είναι τα δικαστήρια των Θεσσαλονίκης.

- Όροι και προϋποθέσεις χρήσης ιστοσελίδας

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του "EPIPLOSETO". Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα της εταιρείας μας, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο υλικό που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Πεδίο χρήσης της ιστοσελίδας:

Η ιστοσελίδα της εταιρείας και τα περιεχόμενά της έχουμε φροντίσει να είναι σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία. Το δίκαιο άλλων χωρών ενδέχεται να είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτής της ιστοσελίδας σε χώρες όπου αυτή τυχόν απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. H εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να περιορίσει την παροχή των προϊόντων ή των υπηρεσιών της σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία και/ή να περιορίσει τις ποσότητες ή οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες τις οποίες παρέχει.

- Πνευματικά δικαιώματα

Το συνολικό περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας προστατεύεται από τις περί πνευματικής ιδιοκτησίας διατάξεις και είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της εταιρείας ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της ιστοσελίδας δεν μπορούν να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση, με κάθε επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων της εταιρείας, και συνεπώς δεν μπορούν να αντιγραφούν περαιτέρω, να αναπαραχθούν ή να επαναδιανεμηθούν με διαφορετικό τρόπο. Με εξαίρεση των όσων ρητά ορίζονται τυχόν ανωτέρω, δεν μπορείτε να αντιγράψετε, εκθέσετε, κατεβάστε μέσω του διαδικτύου, διανείμετε, τροποποιήσετε, αναπαράγετε, αναδημοσιεύσετε ή αναμεταδώσετε το σύνολο ή μέρος οποιασδήποτε πληροφορίας, κειμένου ή εγγράφου αυτής της ιστοσελίδας με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο ή σε αντίτυπα, ή να κάνετε κάποια εργασία που θα στηρίζεται σε φωτογραφίες, κείμενο ή έγγραφα της ιστοσελίδας μας, δίχως τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας. Τίποτα από όσα περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα δεν θα θεωρηθεί ότι παραχωρεί οποιαδήποτε άδεια ή δικαίωμα αναφορικά με οποιοδήποτε πνευματικό ή βιομηχανικό δικαίωμα ή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή σήμα ή λογότυπο της εταιρείας ή τρίτων.

- Σήματα

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, οι ονομασίες προϊόντων, ανεξαρτήτως του εάν εμφανίζονται με κοινά γράμματα ή σύμβολα ή απεικονίσεις, αποτελούν σήματα της εταιρείας ή τρίτων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Η χρήση και/ή παραποίηση των σημάτων αυτών απαγορεύεται ρητά και αποτελεί παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού κλπ. Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας προτίθεται να προστατεύσει ενεργά και δυναμικά το σύνολο των πνευματικών της δικαιωμάτων.

- Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία μας σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας της. Παρακαλούμε να συμβουλευθείτε την πολιτική ιδιωτικότητας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η οποία επεξηγεί, μεταξύ άλλων, τον σκοπό χρήσης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται και παραθέτει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των χρηστών της ιστοσελίδας.

- Μη εμπιστευτικές πληροφορίες

Με την εξαίρεση οποιονδήποτε εφαρμοστέων όρων και προϋποθέσεων που εκτίθενται στην πολιτική ιδιωτικότητας, οποιαδήποτε επικοινωνία ή άλλο υλικό που τυχόν μας στέλνετε μέσω διαδικτύου ή απευθύνετε προς την ιστοσελίδα της εταιρείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Ε-mail) ή με άλλο τρόπο, όπως ερωτήματα, σχόλια, προτάσεις και τα συναφή, η εταιρεία μας θα τα εκλάβει και θα τα μεταχειριστεί ως μη εμπιστευτικά, ενώ δεν θα έχει καμία δέσμευση ως προς τις πληροφορίες αυτές. Η εταιρεία μας είναι ελεύθερη να χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιδέα, σύλληψη, τεχνογνωσία ή τεχνική που περιέχεται σε αυτού του είδους την επικοινωνία για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της προώθησης των προϊόντων που προσφέρει μέσω διαδικτύου.

- Ιστοσελίδες και σύνδεσμοι τρίτων μερών

Αυτή η ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στη εταιρεία μας. Ομοίως, πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων που θα βρείτε στις ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι βρίσκονται πέραν του ελέγχου της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια ήθελε τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές. Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η εταιρεία μας εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων.

- Αποκλεισμός ευθύνης

Η εταιρεία θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο μέτρο του εφικτού, ώστε να περιλαμβάνει στην ιστοσελίδα της όσο το δυνατό πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες, ωστόσο, δεν δίνει κανενός είδους εγγύηση ούτε δίνει οποιαδήποτε υπόσχεση αναφορικά με την ανά πάσα στιγμή ακρίβεια, ενημερότητα ή πληρότητα της ιστοσελίδας της. Ο χρήστης αναλαμβάνει κάθε κίνδυνο που πιθανό να προκύψει από την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας. Η εταιρεία δεν δίνει οποιαδήποτε ρητή ή σιωπηρή εγγύηση, ούτε υπόσχεται την καταλληλότητα των αντικειμένων της εμπορίας της για συγκεκριμένο σκοπό. Επιπλέον, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ορισμένων εκ των αναρτημένων στην ιστοσελίδα της προϊόντων. Ούτε η εταιρεία αλλά ούτε και οποιοδήποτε μέρος που συμμετείχε στη δημιουργία, στο σχεδιασμό ή στην διάθεση αυτής της ιστοσελίδας, θα ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία του χρήστη, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά κάθε άμεσης, έμμεσης, τυχαίας, παρεπόμενης, ή άλλης ζημίας, που θα προκύψει τυχόν από οποιαδήποτε πρόσβαση, χρήση ή αδυναμία χρήσης αυτής της ιστοσελίδας, ή για ζημία που προκλήθηκε από έστω και ελαφρά αμέλεια οποιουδήποτε υπαλλήλου ή προστηθέντος της ή από οποιοδήποτε σφάλμα ή παράλειψη στο περιεχόμενό της, εκτός εάν αποδειχθεί ότι η παράλειψη οφείλεται σε δόλο της ίδιας της διοίκησης της εταιρείας με πρόθεση την πρόκληση βλάβης σε συγκεκριμένο χρήστη. Ο αποκλεισμός της ευθύνης περιλαμβάνει και την πρόκληση οποιασδήποτε ζημίας από τυχόν μετάδοση ιού στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χρήστη.

- Αποζημίωση

Ο χρήστης συμφωνεί να αποζημιώσει, να υπερασπιστεί και να τηρήσει αλώβητη την εταιρεία, τους υπαλλήλους της, τα διευθυντικά της στελέχη, τους αντιπροσώπους της, τους προμηθευτές της, καθώς και τρίτους συνεργάτες της από κάθε απώλεια, έξοδο, ζημία και κόστος, συμπεριλαμβανομένης και της εύλογης αμοιβής των νομικών της συμβούλων, που θα προκύψουν από τυχόν παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων χρήσης της ιστοσελίδας από το χρήστη.

- Περιγραφή προϊόντων

Η εταιρεία μας προσπαθεί να είναι όσο το δυνατό πιο ακριβής και λεπτομερής η περιγραφή των ουσιωδών χαρακτηριστικών των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση μέσω της ιστοσελίδας της. Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν σας καλύπτει η αναγραφόμενη περιγραφή ενός προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της περιγραφής των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από την εμφάνισή της στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

- Τιμολόγηση

Οι αναγραφόμενες τιμές όλων των πωλούμενων προϊόντων στην ιστοσελίδα της εταιρείας είναι τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών των προϊόντων της, ωστόσο, οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν θα επηρεάζει τις ήδη αποσταλθείσες παραγγελίες, οι οποίες έχουν γίνει αποδεκτές από την εταιρεία. Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα, κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, να επιλέξετε τον τύπο του παραστατικού το οποίο επιθυμείτε να εκδοθεί, απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο, συμπληρώνοντας το σχετικό πεδίο της ιστοσελίδας. Η συναλλαγή θα θεωρείται ολοκληρωθείσα μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης από την εταιρεία. Σημειώνεται ότι η εταιρεία δύναται να υπαναχωρήσει και να μην εκπληρώσει μία παραγγελία, αναιτιολογήτως, ενώ στην περίπτωση αυτή θα επιστρέφεται το τίμημα που τυχόν έχει ήδη εισπραχθεί.

- Χρόνοι αποστολής - Τρόποι αποστολής - Τρόποι Πληρωμής

Συμβουλευτείτε τον ανάλογο ξεχωριστό οδηγό για τους τρόπους αποστολής και πληρωμής που επίσης συμπεριλαμβάνονται στους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Όσον αφορά τους χρόνους αποστολής:

Οι ημέρες που αναγράφουμε σαν χρόνο παράδοσης στην διαθεσιμότητα κάθε προϊόντος είναι εργάσιμες. Δηλαδή δεν περιλαμβάνονται Σαβατοκύριακα και αργίες. επίσης αφορά τον χρόνο προετοιμασίας μέχρι και την παράδοση στην μεταφορική ή κούριερ. Το χρονικό περιθώριο που θα χρειστεί για την μεταφορά του η παραγγελίας σας μετ έπειτα δεν υπολογίζεται στο χρόνο διαθεσιμότητας και η εταιρεία μας δεν ευθήνεται για πιθανόν περεταίρω καθυστερήσεις που αφορούν τρίτους.

επίσης σαν πρώτη εργάσιμη μέρα θεωρείται η επόμενη μέρα απο την ημερομηνία της πληρωμής της παραγγελίας σας. πιο συγκεκριμένα, απο την στιγμή δηλαδή που η συναλλαγή σας (κάρτα ή μεταφορά ποσού) φανεί στο σύστημα της τράπεζας που συνεργαζόμαστε μέσα στον ωράριο εργασίας του καταστήματός μας.

 

Δείτε τα προϊόντα μας

To top