Epiploseto

Συχνές Ερωτήσεις

είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ on-line κατάστημα στην Ελλάδα που εκπροσωπεί ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΕΠΙΠΛΩΝ.
 
ΌΛΑ τα έπιπλα που είναι ελληνικής κατασκευής είναι δικής μας κατασκευής κατασκευασμένα με υψηλών προδιαγραφών στάνταρ στην διαδικασία κατασκευής τους. 
 
χρησιμοποιούμε μόνον μοριοσανίδα κορυφαίας κατηγορίας.
 
Σε όλες τις μοδιοσανίδες μας τα επενδυμένα Foil είναι επιπλέον Επίσμάλτοποιημενα και αναγλυφοποιούνται κάνοντας την επιφάνεια πολύ ανθεκτική στις γρατσουνιές!

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται από το εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα μας

ακολουθούμε την τάση της αγοράς χρημσιμοποιώντας όλες τις τελευταίες τεχνολογίες, και τα καινοτόμα υλικά.

Η οικολογική προσέγγιση μέσω των υλικών, η ασφάλεια και η αντοχή σε συνδυασμό με την προσοχή στην κατασκευή των επίπλων μας , η σύγχρωνη παραγωγική διαδικασία, ο ποιοτικός έλεγχος και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας ακόμη και μετά την πώληση είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας έδωσαν και δίνουν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

 
Η υγεία η δική σας και των παιδιών σας προστατεύεται χάρη στα πιστοποιημένα υλικά αφού οι πιστοποιήσεις για προϊόντα που παράγονται εντός Ε.Ε., σας δίνουν ένα απόλυτα οικολογικό και φιλικό προς εσάς προϊόν ενώ αντίθετα, προϊόντα που παράγονται εκτός Ε.Ε. περιέχουν ουσίες ΜΗ πιστοποιημένες ακατάλληλες για το περιβάλλον και την υγεία σας όπως για παράδειγμα αναφέρουμε μία, την Φολμαδεϊδη η οποία έχει χαρακτηριστεί ως καρκινογόνα επιβαρύνοντας την υγεία σας, ιδίως όταν η επαφή είναι χρόνια!

 

 

Μπορείτε να πληρώσετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε εσείς. Ένας τρόπος είναι και η πιστωτική, αλλά μπορεί να γίνει η πληρωμή είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με αντικαταβολή για περιπτώσεις ετοιμοπαράδοτων προϊόντων με παραλαβή αυτών από το κατάστημά μας.

O πελάτης θα έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη (κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη. Στην περίπτωση που έχει δοθεί προκαταβολή, με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής, για μια παραγγελία που εμπεριέχει προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας "κατόπιν παραγγελίας" ειδικές παραγγελίες που κατασκευάστηκαν ή παραγγέλθηκαν αποκλειστικά για εσάς όπως σαλόνια - έπιπλα ειδικών διαστάσεων ή χρωματισμών, μοριοσανίδες - MDF ολόκληρες ή τεμαχισμένες και ότι άλλο σχετικό, δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Στις ανωτέρω περιπτώσεις, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην εταιρεία. Κατά συνέπεια, σας συνιστούμε οι επιστροφές να πραγματοποιούνται έπειτα απο συνεννόηση μαζί μας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά σας δίνουμε την δυνατότητα να ψωνίσετε με έως και 10 άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα με τον εξής τρόπο:
 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 200€,   δικαιούστε έως 1 άτοκη δόση
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 400€,   δικαιούστε έως 2 άτοκες δόσεις
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 600€,   δικαιούστε έως 3 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 800€,   δικαιούστε έως 4 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 1000€, δικαιούστε έως 5 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 1200€, δικαιούστε έως 6 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 1400€, δικαιούστε έως 7 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 1600€, δικαιούστε έως 8 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 1800€, δικαιούστε έως 9 άτοκες δόσεις 
για παραγγελίες με προϊόντα αξίας έως 2000€, δικαιούστε έως 10 άτοκες δόσεις    
 
κατα περιόδους επίσης σε πολλά προϊόντα μας δίνουμε την δυνατότητα περισσότερων  δόσεων ανεξαρτητα απο την αξία τους. στα προΪόντα αυτά γράφουμε στην περιγραφή τους πόσες δόσεις μπορούν να γίνουν και ισχύουν ΜΟΝΟ για μικρό χρονικό διάστημα! αναζητήστε τα!!
Σας δίνουμε αυτή την δυνατότητα να επεμβείτε στο σχέδιο σας προσαρμόζοντάς το στις απαιτήσεις του χώρους σας με μια μικρή επιβάρυνση ανάλογα την αλλαγή που θα γίνει.

Το εργοστάσιό μας βρισκεται στην Νεοχωρούδα δίπλα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

εδώ εχουμε και χώρο εκθεσιακό με όλα τα προϊόντα κατασκευής μας καθώς και μεγάλη ποικιλία στρωμάτων λειτουργούμε καθημερινά Δευτ-Παρ 9:00-16:00 και μπορείτε να έρθετε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2310788202 ώστε να βρίσκεται σίγουρα κάποιος αρμόδιος για να σας εξυπηρετήσει

 

για να έρθετε:

με το αυτοκίνητό σας:

Απλώς γράψτε στο GPS τον Όρο "ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ" που είναι το brand name των επίπλων που κατασκευάζουμε  και θα σας δείξει την διαδρομή! αν δεν έχετε GPS, σθμβουλευτείτε τον χάρτη που έχουμε στην "επικοινωνία".

 

Με λεοφωρείο:

Με αναχώρηση απο το ΚΤΕΛ Μακεδονίας στην Οδό Γιαννιτσών το νούμερο 82 (Α ή Β ή Ε ή Μ) και κατεβαίνετε στην Νεοχωρούδα στην Στάση "Πάρκο Νεοχωρούδας" από εκεί είμαστε 600 μέτρα, αλλά για την ευκολία σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310788202 και κάποιος απο την εταιρεία μας θα έρθει να σας παραλάβει, Αλλιώς γράψτε στο GPS τον Όρο "ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ" που είναι το brand name των επίπλων που κατασκευάζουμε  και θα σας δείξει την διαδρομή! αν είστε από Σταυρούπολη το λεοφωρείο είναι το 55 (Τ ή Χ ή Ρ)

 

 

Δείτε τα προϊόντα μας

To top